Mest læste lige nu

Barca afviser astronomisk milliard-bud på Lamine Yamal

FC Barcelona har afvist et astronomisk bud på Lamine Yamal fra Paris Saint-Germain. Det beretter Marca, som erfarer, at den franske klub er godt i gang med at undersøge markedet for at finde en erstatning for Kylian Mbappé, der til sommer ventes at rykke til Real Madrid.

Sagaen omkring Kylian Mbappé fortsætter og har været i gang i nogle år efterhånden. To gange havde Real Madrid fornemmelsen af, at de ville få fingrene i ham, men begge gange er det endt med at Mbappé er blevet i PSG. Nu lader det dog endelig til, at madrilenerne får held i deres jagt på franskmanden, da han til sommer ventes at foretage skiftet.

I mellem tiden skal PSG have lukket hullet for det mulige Mbappé-skifte og her har de haft kig på bare 16-årige Lamine Yamal. Ifølge Marca har PSG budt 200 millioner euro - eller knap 1,5 milliarder kroner for den unge spiller, men Barca afviste med det samme. De har ingen intentioner om at sælge Yamal, selvom 1,5 milliarder kroner med ét vil sende klubbens økonomi på ret køl.

Joan Laporta har helt sikkert slikket sig om læberne da han så buddet på Lamine Yamal. Det er penge, som for alvor kan sætte gang i klubbens økonomi igen, men taget i betragtning af, hvor vigtig Yamal efterhånden er blevet for Barca, så er der ikke noget at sige til, at Joan Laporta og co. valgte at afvise buddet.

Skulle det ske, at Yamal blev solgt for 200 millioner euro, så ville han gå ind på andenpladsen over de dyreste transfer. På førstepladsen er det Neymars skifte fra Barca til netop PSG for 222 millioner euro.

FC Barcelona