Mest læste lige nu

Barca byder over Nico Williams' frikøbsklausul!

FC Barcelona vil have Nico Williams - og Nico Williams vil skifte til FC Barcelona. Interessen er der og forhandlingerne er i gang og allerede nu har Athletic Club afvist Barcas første bud, erfarer avisen Sport, som ligeledes mener at vide, at Barca nu har budt over den meget omtalte frikøbsklausul.

Helt konkret så koster Nico Williams 58 millioner euro at købe fri ved at udløse hans frikøbsklausul. FC Barcelonas første bud lød på 40 millioner euro samt Iñigo Martinez, som baskerne dog afviste meget hurtigt. Siden har Barca haft lommeregneren frem og har nu budt for anden gang: 55 millioner euro + 10 millioner euro i variabler - og igen med Martinez i hatten.

Det betyder, at Athletic potentielt set kan komme op og hæve 65 millioner euro for Nico Williams hvilket er over hans frikøbsklausul. Der er dog to ting i dette bud, som falder ud til Barcas fordel: De 10 millioner euro i variabler er ikke sikret for Athletic hvorfor Barca i princippet måske kan spare tre millioner euro på sigt hvis ikke Nico Williams lever op til forventningerne og indfrier hvad end klubberne har aftalt i de 10 millioner euro.

Derudover så skal en frikøbsklausul betales på stedet og det kan Barca ikke. Derfor har de valgt at strikke et bud sammen, som sammenlagt er et par millioner over frikøbsklausulen - men hvor klubben kan betale over flere gange. Det er altså det, som Barca forsøger at få på plads i disse dage og taget det nuværende bud i betragtning, så er de to klubber rent prismæssigt ikke langt fra hinanden.
 

FC Barcelona