Mest læste lige nu

Mohammed Sayegh

Mulig duel i sigte: Lionel Messi mod Lamine Yamal

Argentina har sikret sig en billet i Copa America-finalen og Spanien har sikret sig en billet til EM-finalen. Det kan give en duel.

Spanien sikrede sig i aften en billet til EM-finalen, da de slog Frankrig med 2-1. Her leverede Lamine Yamal et sandt drømmemål, da han krøllede kuglen op i hjørnet. Et par timer senere - natten til i dag - var Messi og Argentina så i spil.

Her skulle argentinerne møde Canada i Copa Americas semifinale og den kamp vandt Argentina med 2-0 og de er dermed i Copa America-finalen mod enten Colombia eller Uruguay. Skulle Argentina vinde Copa America og Spanien vinde EM, så mødes de to giganter i Finalissima.

Dermed er der udsigt til at Lionel Messi og Lamine Yamal mødes og det trækker tråde til 2007, hvor et par billeder lige nu florerer med Lamine Yamal som baby og Messi inden hans karriere for alvor tog fart.

I 2022 var det Argentina og Italien, som mødtes i Finalissima på Wembley i London, hvor argentinerne sikkert vandt med 3-0 efter en forrygende indsats. Lautaro Martinez, Angel Di Maria og Paulo Dybala scorede målene dengang.

FC Barcelona